Pohja:
3 ½ dl vehnäjauhoja
175 g margariinia / voita (suosittelemme voin käyttöä, tulee parempi maku)
3/4 dl sokeria
ripaus suolaa
Täyte:
125 g margariinia
2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
½ dl siirappia
Tee ensin täyte. Sulata margariini/voi kattilassa, sekoita kaikki aineet sinne ja anna kiehua pienellä lämpötilalla reilut puoli tuntia kunnes seos sakenee. Tee vesilasi-testi.
Kinuskitäytteen kiehuessa tee pohja. Sekoita kaikki aineet keskenään, painele pellille ja pistä uuniin, 175 astetta ja 5-10 min.
Jäähdytä pohja, lisää kinuski ja jäähdytä. Odotellessa jäähtymistä sulata vesihauteessa suklaalevy ja levitä se kinuskin päälle. Pistä pakastimeeseen hetkeksi tai jääkaappiin jäähtymään. Leikkaa paloiksi ja laita tarjolle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.